PECS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Pécs 2021.01.22
Pécs 2021.01.22
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Pecs 2020.12.04
Pecs 2020.12.04
Pécs 2020.11.27
Pécs 2020.11.27
Pécs 2020.11.20
Pécs 2020.11.20
Vaddisznók tanyáznak az elvadult kertekben Szuperinfó Hírek - Elszaporodtak a vaddisznók Pécs belterületén, így a Hosszúcser Vadászegylet 2020-ban is megkapta a vadászatra az engedélyt. Igaz, tevékenységük eredményes volt,…
A virtuális térben zajlik majd a nyílt nap Szuperinfó Hírek - A kutató mérnöki életpálya ma a világ gazdaságának legmeghatározóbb területe.
Nem takarítják alaposan a lépcsőházat – panaszolja olvasónk Szuperinfó Hírek - Eddig minden hétfőn takarították a lépcsőházunkat, de most már csak kéthetente teszik.
Ünnepelni fognak a világörökségi helyszínek is Szuperinfó Hírek - A Zsolnay Negyed 10 éves jubileumához érkezett, ám az ünnepi programsorozatot a járványra való tekintettel csak fő vonalakban lehetett előre…
Textilből készítenek termékeket a műhelyben Szuperinfó Hírek - A Szajki Fogadj el Alapítvány kibővült szolgáltatási körének köszönhetően akkreditált foglalkoztatás végzésére is lehetőség nyílt.
Nyolcat kaptak a sereghajtótól a tartalékosan felálló pécsiek Szuperinfó Hírek - Fájó vereséget szenvedett a fővárosban a sereghajtó Hidegkúti SC-től a PTE-PEAC a futsal NB II. Nyugati csoportjának 17. fordulójában.
Hetedikek lettek a pécsi lányok Szuperinfó Hírek - A PTE-PEAC vívószakosztályának női csapata a hetedik, férficsapata pedig a kilencedik helyen zárt.
Egymilliót kap félállásban Péterffy „sportlobbistája” Szuperinfó Hírek - Török Ottó munkája ellenőrizhetetlen – vélik már a baloldalon is.
Óvári jobb formában érzi magát, mint a szünet előtt Szuperinfó Hírek - Mindenki nagyon koncentrált a PMFC keretében.
Az állatoknak már hiányzik a közönség Szuperinfó Hírek - Az intézmény gazdasági helyzete egyelőre stabil, de természetesen várják már vissza a vendégeket.