PECS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Pécs 2020.01.24
Pécs 2020.01.24

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Pécs 2022.11.18.
Pécs 2022.11.18.
Pécs 2022.11.04
Pécs 2022.11.04
Pécs 2022.10.21.
Pécs 2022.10.21.
12345...
»
Új koraszülött mentőautó áll szolgálatba Pécsen Szuperinfó Hírek - A dél-dunántúli régióban, tehát Baranya, Somogy és Tolna megyében a koraszülöttmentését a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány végzi.
Traktor miatt nem volt gázellátás több baranyai településen Szuperinfó Hírek - Mint korábban megírtuk, több település polgármestere, illetve lakosa írta ki a közösségi oldalára, illetve küldte el szerkesztőségünknek kedd késő este,…
Továbbra is várja a határvadászokat a rendőrség Szuperinfó Hírek - A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn Marázán, kedden pedig Mohácson toboroztak.
Két autó ütközött Pécsen, a Szántó Kovács János utcában Szuperinfó Hírek - Két autó ütközött Pécsen, a Szántó Kovács János utcában. A pécsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt teljes…
Nem a Vizsgaközpont, a minisztérium határozza meg az útvonalakat Szuperinfó Hírek - Olvasóinktól és a Vizsgaközponttól elnézést kérünk a pontatlanságért.
Magyar népmesével indul az új évad Szuperinfó Hírek - Mese-estet tartanak felnőtteknek november 30-án, délután fél 6-tól Pécsen, a János utca 20-as szám alatt.
Az özvegy szemén keresztül ismerhetjük meg Kerényi Károlyt Szuperinfó Hírek - Kerényi Magda neve talán kevesebb embernek ismerős, mint tudós férjé, Kerényi Károlyé. Róla eddig két rövid írás jelent meg. November 30-án azonban egy újabb kötetet mutatnak be az özvegyről este fél 7-től a Szabadkikötőben.
Halálos tűzeset Pécsen: holttestet is találtak a Hársfa úti épületben Szuperinfó Hírek - Szerda hajnali négykor egy pécsi sorházban keletkezett tűzről érkezett bejelentés a katasztrófavédelem műveletirányítási központjába. Tizenegy tűzoltó három járművel vonult a Hársfa úti épülethez.
Érmet hozott haza kisfiának New York-ból a vak maratonista (videó) Szuperinfó Hírek - Riczu Tamás vak maratonista 4 éves fiának megígérte, hogy érmet hoz haza a New York maratonról. Ígérete sokat segített neki, hogy teljesítse a küldetést, látó segítője pedig végig tartotta benne a lelket. Két alkalommal teljesítette eddig ezt a versenyt.
Borongós, zimankós nap vár ránk Szuperinfó Hírek - Borult időnk lesz, több helyen fordulhat elő gyenge eső. Havas esőre, havazásra az Alpokalján és a magasabb hegyekben, főleg a…
Hideg lakásokra panaszkodnak a lakók Szuperinfó Hírek - Több pécsi olvasónk panaszkodott a Kertvárosból, Uránvárosból és a belvárosban, hogy a távfűtéses lakásukban akárhogy tekerik a termosztatot a radiátoron,…